fbpx

Career

PROJEKTANSVARIG SÖKES TILL GÖTEBORG!

Beautiful Apartments söker en självständig, serviceinriktad och säljande projektansvarig till vår expansiva verksamhet i Göteborg. 

Beautiful Apartments erbjuder idag cirka 700 företagslägenheter till kunder runtom i Sverige för lång- och korttidsuthyrning. I och med vår starka expansion de senaste åren kommer du att spela en nyckelroll i bolagets fortsatta utveckling i Sveriges södra delar.

Om rollen
Som projektansvarig, med ansvar för att förvalta befintligt lägenhetsutbud i Göteborg, utgår du från vårt lokala kontor i Göteborg. I dagsläget erbjuder vi 27 lägenheter i Göteborgs centrala delar och målet är att utöka detta till 100 lägenheter inom ett år. Den primära uppgiften är att se till att befintliga lägenheter är konstant uthyrda därför ser vi gärna att du har erfarenhet av branschen sedan tidigare. Helst har du ett upparbetat kontaktnät inom bostadsmarknaden/relocation i Göteborg med omnejd.

För de befintliga lägenheterna har du hand om hela säljprocessen från att prospektera, boka och genomföra möten, avtalsförhandla, göra avslut och uppföljningar samt kundvård. Du kommer att ansvara för bearbetning av både befintliga och potentiellt nya kunder. Rollen innebär till stor del närvaro ute hos kund för visningar, uppdateringar gällande vår lägenhetsportfölj och utvärdering av inkommande kundförfrågningar samt förvaltning i form av in-och utcheckningar, leverans av nycklar e t c.

Du kommer att ingå i vårt försäljningsteam och rapportera till försäljningschefen som hör till huvudkontoret i Stockholm.Där finns även vår administrativa avdelning som kommer att hjälpa till med att registrera bokningar och skicka bokningsbekräftelser. Det innebär att din arbetstid i huvudsak kommer att läggas på möten med befintliga och potentiella kunder. Tjänsten är en projektanställning på 6 månader (helst med start den 1 juni 2020) därefter finns eventuell möjlighet att den övergår till en tillsvidare anställning.

Om talangen vi söker

  • Vi behöver dig som är fokuserad, målinriktad och verkligen vill lyckas. För att göra det praktiserar du ett arbetssätt som innebär goda förberedelser, rätt inställning och hårt arbete för att nå resultat.
  • Du tar helhetsansvar och tycker om att ha varierade arbetsuppgifter. Du har ett flexibelt förhållningssätt och rycker gärna ut i lösningsorienterade ärenden, både när det gäller högt och lågt.
  • Du har lätt för att sätta dig in i kundernas behov och är dessutom lysande på att skapa och förstärka relationer.
  • Du är van vid att jobba ansvarsfullt och självständigt i ett högt tempo där förutsättningarna ibland kan förändras med kort varsel.
  • Du är även en lagspelare i form av en social, driven och affärsmässig person som gillar att hålla en hög servicenivå både externt och internt.
  • Krav är erfarenheter och eller kontaktnät inom bostadsmarknaden/relocation i Göteborg med omnejd.
  • Krav på flytande kunskaper i både svenska och engelska eftersom vi är ett globalt bolag. Ytterligare ett språk är meriterande.
  • Innehar B-Körkort och god körvana.

Vad Beautiful Apartments erbjuder

Vi är ett företag med stark tillväxt i ryggen och som ser ljust på framtiden trots Coronatider. Vi består av ett starkt och kunnigt team som kommer att ge dig den kunskap och de förutsättningar du behöver för att lyckats riktigt bra i vår bransch.

Vi firar våra segrar tillsammans samtidigt som vi ständigt har en strävan om att bli bättre. Genom ett positivt och engagerat förhållningssätt är vi goda ambassadörer och lagspelare såväl internt som externt. Vi agerar som förebilder för våra kollegor genom att alltid vara professionella, lyhörda och entusiastiska. Vi erbjuder stor frihet att påverka arbetsdagen samtidigt som vi förväntar oss hög leverans. Vi har högt i tak och älskar att ha kul på jobbet!

Ansökan

Denna rekrytering hanteras av Learning Minds AB. Är det dig vi söker? Maila då CV och personligt brev, med motivation till varför du skulle passa för rollen, till ebba@learningminds.se .

Vår ambition är att hitta en person till detta uppdrag som kan börja den 1 juni 2020, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Vi läser ansökningarna löpande och hör av oss om vi vill veta mer om dig i en första intervju.

Välkommen till Beautiful Apartments!