fbpx

Är du vår nya Fastighetskötare?

OBS! TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Är du Beautiful Apartments nya Fastighetskötare? En serviceminded, händig, flexibel och strukturerad klippa som kan bistå med viss administration sökes omgående. Är du dessutom lösningsorienterad, självständig och älskar att köra bil så kan du vara personer vi söker.

Om företaget:

Beautiful Apartments erbjuder idag cirka 900 företagslägenheter till kunder runt om i Sverige för lång- och korttidsuthyrning. Huvudkontoret ligger i Stockholm men det finns lokala kontor även i Göteborg och Malmö. Flexibilitet, känsla för gästens önskemål, personligt inredda lägenheter och god service har bidragit till vår starka expansion de senaste åren och kommer att spela en viktig roll i bolagets fortsatta utveckling med fokus på professionell leverans och kundupplevelse. Läs mer på www.beaps.se. – Vi vet skillnaden mellan att bo och bo!

Många av våra kunder är internationella och besöker kanske Sverige för första gången. Det är viktigt att ge dem ett första intryck och vara lyhörd för specifika behov och önskemål. Detta ställer även krav på utmärkta språkkunskaper. Flytande i svenska och engelska när det gäller både tal och skrift, gärna flera språk. Du behöver även kunna tänka dig i vad du själv skulle värdesätta om du kom temporärt till ett annat land.

Roll och ansvar

Som fastighetsskötare hos Beautiful Apartments ansvarar du för att underhålla lägenheter i Stockholm, för tillfället 750 till antalet, men du måste vara beredd på att behöva rycka ut till övriga städer vid behov.

Tjänsten är en heltidstjänst och ditt uppdrag sker genom god kommunikation med vår personal på Guest Service. En stor del av rollen innebär nyckelhantering och att genomföra in- och utflyttningsinspektioner tillsammans med gäster vilket innebär att merparten av din arbetstid sker självständigt utanför kontoret. Du behöver tycka om att jobba i ett högt tempo och kunna fatta egna beslut. Du kommer även behöva rycka ut vid kommande projekt. Ett exempel på det skulle kunna vara att möblera upp ett tiotal nya lägenheter i Malmö under en veckas tid tillsammans med vår inredare.

I rollen ingår även visst kontorsarbete med administrativa uppgifter som att svara på mail till kunder och fastighetsägare.

I det dagliga arbetet ingår

 • Underhåll och skötsel av våra möblerade och omöblerade lägenheter.
 • Att möblera upp lägenheter tillsammans med vår inredare.
 • Att utföra in- och utflyttningsinspektioner tillsammans med gäster.
 • Nyckelhantering
 • Vissa administrativa uppgifter som att kommunicera via mail med våra kunder och fastighetsägare.

För övrigt är det viktigt att du med lätthet kan kommunicera och ha ett nära samarbete med dina kollegor när det gäller informationsöverföring för att företaget som helhet ska leverera hög kvalitet och service som kunderna garanterar.

Om talangen vi söker

Du behöver trivas i en snabb och föränderlig arbetsmiljö. Vi vill också att du har en varm, positiv, prestigelös och professionell stil som både kan jobba självständigt och är en bra lagspelare som gillar samarbete. Med fördel har du erfarenhet av hotell- eller servicelägenhetsindustrin, men viktigast av allt har du följande färdigheter:

 • Du brinner för att ge god service och är praktiskt lagd.
 • Du är händig och fysiskt stark.
 • Du är flexibel och lösningsorienterad med både ödmjukhet och förståelse för dina medarbetare och kunders situation.
 • Du har inlevelseförmåga och tar både initiativ och fattar egna beslut.
 • Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har möjlighet att rycka ut på resor med kort varning.
 • Du har god vana vid att jobba i ärendesystem som ger struktur och god ordning på viktiga detaljer.
 • Du är noggrann och förstår vikten av att rätt information i rätt tid påverkar kundens upplevelse av vår service.
 • Du uppskattar att jobba mycket på resande fot men tycker även om att sitta på kontoret och jobba administrativt.
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
 • B-Körkort och lokalkännedom i Stockholm men ännu viktigare att tycka om att köra mycket.

Vad Beautiful Apartments erbjuder

Vi är ett företag med stark tillväxt i ryggen och ser ljust på framtiden. Vi består av ett ambitiöst, kunnigt och tight team som vuxit snabbt på kort tid. Som fastighetsförvaltare är vi vår förhoppning att din kunskap, tidigare erfarenheter och personlighet kommer att bidra när det gäller leverans och merförsäljning av våra erkänt uppskattade tjänster. Vi kommer gemensamt göra allt i vår makt för att hjälpa dig att lyckas och trivas hos oss.

Vi firar våra segrar tillsammans samtidigt som vi ständigt har en strävan efter att bli bättre. Genom ett positivt och engagerat förhållningssätt är vi goda ambassadörer och lagspelare såväl internt som externt. Vi agerar som förebilder för våra kollegor genom att alltid vara professionella, lyhörda och entusiastiska. Vi erbjuder stor frihet att påverka arbetsdagen samtidigt som vi förväntar oss hög leverans. Vi har högt i tak och älskar att ha kul på jobbet!

Hur du ansöker

Denna rekrytering sker i samarbete med Learning Minds AB. Skicka CV och ett personligt brev med kort beskrivning om varför du skulle passa som fastighetsskötare på Beautiful Apartments till: ebba@learningminds.se

Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat så skickas i din ansökan snarast möjligt. Därefter hör vi av oss om vi vill träffa dig för en första intervju.

Observera att tjänsten inleds med 6 månaders provanställning men förhoppningen är att sedan övergår till fast. Hoppas att du är den vi söker!

Se mer

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish