fbpx

Birger Jarlsgatan 101

Välkommen till Sverige och din nya lägenhet!

Nedan kan du upptäcka användbar information om fastigheten och lägenheten för att göra din vistelse så bekväm och trevlig som möjligt. Utforska gärna kategorierna för att hitta allt du behöver veta om ditt nya hem. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp finns vårt team alltid här för att hjälpa dig. Ha en trevlig vistelse!

Beautiful Apartments välkomnar dig gärna till ditt nya hem. Vi förstår att att flytta till en ny plats är ett spännande och betydelsefullt steg, och vi vill säkerställa att din upplevelse som vår hyresgäst är bekväm och njutbar.

Alla boende ombeds visa hänsyn till sina grannar. Det ber vi vänligt ljud nivåer förbli låg mellan 22:00 och 07:00 på söndagar till torsdagar och mellan 23:00 och 09:00 på fredagar och lördagar.

Om du upplever någon störning från en granne uppmuntrar vi dig att först ha ett vänligt samtal med den inblandade personen. Om problemet kvarstår, tveka inte att kontakta vårt team på Beautiful Apartments, så kommer vi att vidta lämpliga åtgärder. Vid ett firande ber vi er vänligen att sätta en informationslapp på anslagstavlan i trapphuset. Ditt samarbete för att respektera dessa regler och upprätthålla ordningen är mycket uppskattat.

Vi håller en strikt rökförbud i lägenheterna och alla gemensamma utrymmen, inklusive hissar, tvättstuga, trapphus, etc. Se till att cigarettfimpar slängs i avsedd askfat eller soptunna.

Vi vill påminna alla invånare om att hålla husdjur i lägenheterna är förbjudet om inte tidigare överenskommelser (skriftligt) har gjorts med Beautiful Apartments.

När du går in i eller ut ur byggnaden, var uppmärksam på att hålla huvudet entrédörr stängd för att förhindra obehörig åtkomst. Ert samarbete i denna fråga värderas högt.

Slutligen ska hyresgästen stå för kostnaden för mindre reparationer i lägenheten (såsom säkringar, glödlampor, byte av batterier etc).

Vid akuta ärenden, såsom strömavbrott eller vattenläckor som inträffar efter 16.30 eller under helger, vänligen kontakta vår räddningstjänstleverantör, Securitas, på 08-6576402.
Det kan finnas tillfällen då du upplever en kö eller väntetid innan du pratar med en representant, vi ber dig att ha tålamod och stå i kön.

Observera att en avgift från 3500 kr exklusive moms kan tillkomma om Securitas är skyldig att besöka din lägenhet.

För nödsituationer som involverar brand, medicinsk hjälp eller polis, ring 112.

I det fall fastighetsägaren kräver byte av dörrlås till din lägenhet vill vi meddela att det tillkommer en extra kostnad för denna tjänst. Låsbyte är vanligtvis nödvändig av säkerhet, borttappade nycklar eller någon annan situation där en ändring krävs.

För borttappade nycklar och taggar tar vi ut en avgift från 500 kr per nyckel, exklusive moms. Observera att om en låssmed behöver tillkallas efter ordinarie arbetstid tillkommer en extra avgift från 2500 kr exklusive moms.

Miljöansvar

På Beautiful Apartments brinner vi för att ge dig en minnesvärd och bekväm vistelse samtidigt som vi tar vårt ansvar för miljön på allvar. Vi vill dela våra miljöinitiativ med dig och uppmuntra dig att vara en del av vår gemensamma ansträngning för att bevara vår vackra planet.

Vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan och främja hållbarhet genom olika åtgärder:

 • Energi: Vi använder energieffektiva LED-lampor och smarta termostater för att minska energiförbrukningen. Vi uppmuntrar dig att stänga av lampor och elektronik när de inte används.
 • Vatten: Vi strävar efter att spara vatten genom att använda vattenbesparande armaturer, och vi ber dig att använda handdukar och sängkläder på ett ansvarsfullt sätt.
 • Återvinning: Vi har ett återvinningssystem på plats och vi ber dig vänligen att sortera ditt avfall för att bidra till minskad avfallsproduktion. Läs mer om återvinning under Fastighetsinfo.
 • Hållbar konsumtion: Vi väljer noggrant ut miljövänliga och närproducerade produkter, toalettartiklar och rengöringsmaterial.
 • Miljövänligt byggande: Våra nybyggnationer och renoveringar utförs med hänsyn till hållbara byggmaterial och metoder.
 • Engagerad personal: Vår personal är utbildad och deltar aktivt i våra miljösatsningar för att skapa en hållbar arbetsplats.
 • Lokalt samarbete: Vi samarbetar med lokala organisationer för att stödja miljöinitiativ och gynna vårt samhälle.
 • Transparens och rapportering: Vi övervakar och utvärderar regelbundet vårt miljöarbete och rapporterar framsteg till våra gäster så att vi kan förbättra oss tillsammans.

TV

I våra lägenheter har du antingen en standard-TV med kanaler för att titta på traditionella sändningskanaler eller en Smart-TV med internetuppkoppling, vilket gör att du kan komma åt populära streamingtjänster (prenumerationerna ingår inte). Vi ber dig att göra det inte ändras språkinställningarna på TV:n.

Observera att Chromecast och andra TV-relaterade produkter eller tjänster inte ingår i vårt paket. Som hyresgäst ansvarar du för att tillhandahålla din egen utrustning vid behov. 

Av säkerhets- och integritetsskäl ber vi dig att logga ut från alla personliga konton på TV:n när du har slutat använda dem. Detta säkerställer att din personliga information förblir säker och att dina preferenser inte är tillgängliga för andra.

Om du stöter på några problem med de inkluderade kanalerna erbjuder vi följande felsökningsförslag:

 • Se till att din antennkabel är ordentligt ansluten.
 • Utför en ny kanalsökning på din TV.
 • Om din lägenhet har flera TV-uttag, prova alla för att säkerställa en stark signal.

Om dessa steg inte löser problemet, tveka inte att kontakta Beautiful Apartments. Vi är här för att hjälpa dig med eventuella problem du kan ha.

Elektricitet

I din lägenhet hittar du vanligtvis en elpanel i korridoren. Om du stöter på några problem med din el rekommenderar vi att du kontrollerar elpanelen och bekräftar att alla strömbrytare är i uppåtläge. Dessutom kan du stänga av huvudströmbrytaren (som visas på bilden nedan) och sedan slå på den igen.

För dig som har ett elpaket från Beautiful Apartments, tveka inte att kontakta oss på guestservice@beaps.se eller ring oss på +46 8 528 006 00 om du behöver hjälp med din el.

Om du själv har ordnat ditt elabonnemang föreslår vi att du kontaktar din elleverantör vid eventuella problem.

Internet

För att hitta dina Wi-Fi-inloggningsuppgifter (användarnamn och lösenord), se baksidan av din router. Det är strängt förbjudet att ändra användarnamn och lösenord för Wi-Fi-routern i din lägenhet.
Om du stöter på problem med att ansluta till internet rekommenderar vi följande steg:

1. Dubbelkolla att alla kablar är korrekt anslutna.
2. Starta om routern genom att trycka på den svarta knappen på baksidan. Vänta i 10 sekunder innan du slår på den igen. När du startar routern kommer lamporna på framsidan att börja blinka. När den slutar blinka och den nedre lampan blir blå är din router redo att användas. Observera att det kan ta upp till 10 minuter att starta din router för första gången innan den blir fullt funktionsduglig.

Om Beautiful Apartments tillhandahåller ditt internetpaket, kontakta oss gärna på guestservice@beaps.se eller +46 8 528 006 00 om du stöter på några internetrelaterade problem. Men om du självständigt har ordnat ditt internetabonnemang rekommenderar vi att du kontaktar din valda internetleverantör för hjälp.

Om du har ett eget internetabonnemang genom Tele2, vänligen ring dem på 90 222, deras öppettider är följande: Måndag – fredag 9.00 till 18.00, lördag 10.00 till 15.00 och söndagar är stängda.

Efter incheckning

Vid incheckningen kan du ta en promenad genom lägenheten för att bekanta dig med dess layout. Identifiera viktiga områden, inklusive kök, badrum, sovrum och vardagsrum.

Vänligen utför en noggrann inspektion av boendet för att identifiera eventuella skador eller problem. Om du upptäcker sådana problem, vänligen rapportera dem till oss på guestservice@beaps.se så snabbt som möjligt för att förhindra eventuella avvikelser vid utcheckning. Du måste rapportera eventuella skador eller problem inom tre dagar efter din ankomst.

Det är viktigt att följa våra husregler och riktlinjer, som finns på denna webbplats under "Allmänna villkor". Dessa regler omfattar olika aspekter, inklusive bestämmelser relaterade till rökning, husdjur, tysta timmar och andra viktiga överväganden.

Innan utcheckning

Observera att den senaste utcheckningstiden är kl. 10.00 på avresedagen. Om du vill checka ut senare samma dag, vänligen kontakta oss senast 48 timmar före din avresa på antingen reservations@beaps.se eller longstay@beaps.se för att göra nödvändiga arrangemang.

Vid avresan låser du lägenheten och lämnar alla givna nycklar genom dörrens postlucka (eller i postlådan). Vi kommer att hämta nycklarna om du inte har gjort alternativa arrangemang med Beautiful Apartments.

Vi hoppas verkligen att du har trivts i vår lägenhet. Nedan hittar du en checklista att följa innan du checkar ut.

Checklista före din avresa

 • Töm kylen och frysen på all mat och släng den i avsedd sopnedkast/rum.
 • Ta bort alla personliga föremål som du inte längre vill behålla, inklusive mat eller kläder. Vänligen ta dem med dig eller kassera dem. Beautiful Apartments ansvarar inte för avlägsnande av personliga tillhörigheter från din lägenhet. Obs: Att lämna personliga föremål, sopor eller otvättad disk kan resultera i en extra kostnad.
 • Se till att möbler och dekorationer återställs till sina ursprungliga positioner och töm dina förvaringsutrymmen.
 • Glöm inte att ordna med adressändring innan ditt avresedatum. Det kan du göra genom att kontakta det lokala postkontoret eller besöka www.adressandring.se.
 • Om du har tillgångar registrerade i ditt namn, kom ihåg att säga upp alla abonnemang (el, gas, internet, etc.) före ditt avresedatum. Vi skulle uppskatta att du informerar oss om sista datum för verktygen.

Nycklar
I det fall fastighetsägaren kräver byte av dörrlås till din lägenhet vill vi meddela att det tillkommer en extra kostnad för denna tjänst. Låsbyte är vanligtvis nödvändig av säkerhet, borttappade nycklar eller någon annan situation där en ändring krävs.

För borttappade nycklar och taggar tar vi ut en avgift från 500 kr per nyckel, exklusive moms. Observera att om en låssmed behöver tillkallas efter ordinarie arbetstid tillkommer en extra avgift från 2500 kr exklusive moms.

Avresestädning

Om du bor i ett av våra tillfälliga boenden ingår slutstädning upp till ett visst antal timmar som krävs för att städa, beroende på lägenhetstyp. Om avresestädningen överstiger de timmar som anges nedan kan extra avgifter tillkomma. Om ytterligare städning krävs efter de boendes avresa kommer Beautiful Apartments att meddela kunden skriftligt inom 7 dagar efter avresan med detaljer om incidenterna och fakturera kunden för kostnaden för att åtgärda dem. Observera att Beautiful Apartments inte under några omständigheter kommer att debitera utan föregående medgivande från kunden. Vi kommer alltid att tillhandahålla omfattande dokumentation för att visa lägenhetens skick vid avresa.
Det maximala antalet timmar som ingår är följande:
 

Studiolägenhet: 5 timmar
Studiolägenhet: 6 timmar
Studiolägenhet: 7 timmar
Studiolägenhet: 8 timmar

Om du bor i vår långtidslägenhet städas lägenheten av Beautiful Apartments mot en avgift på 395 kr*/timme exklusive 25 % moms som betalas av hyresgästen. *Med reservation för prisändringar.
 
Hyresgästen ansvarar för att lägenheten hela tiden hålls ren under vistelsen. Underlåtenhet att göra det kommer att resultera i möjliga permanenta skador och ökat antal städtimmar vid avgång.

Förlust eller skada

Den boende ansvarar för att i rimlig grad ta hand om den uthyrda lägenheten och dess innehåll. Lägenheten och all utrustning, husgeråd, möbler mm ska lämnas rent och snyggt vid hyrestidens slut. Inga föremål som tillhandahålls av Beautiful Apartments får tas bort från den tillhandahållna lägenheten. Bortsett från normalt slitage, kommer Resident att hållas ansvarig för alla skador som orsakats av lägenheten eller dess innehåll som har uppstått på grund av vårdslöshet, uppsåtlig skada, oansvarigt eller oavsiktligt beteende från Residents eller besökares sida. Sådan skada måste utan dröjsmål anmälas till Beautiful Apartments.
 

Lämna en recension

Din feedback är ovärderlig för oss då vi ständigt strävar efter att förbättra våra tjänster. Innan du checkar ut skulle vi uppskatta om du kunde ta en stund att dela med dig av dina tankar genom att lämna en recension.
 
Din recension hjälper oss att förstå din upplevelse och gör det möjligt för oss att göra nödvändiga förbättringar för att ge en ännu bättre vistelse för framtida hyresgäster. Det tar bara några minuter och dina insikter kan göra stor skillnad.
 
var god klicka här för att lämna din recension.
 

 

Skräp och återvinning

We kindly request your assistance in disposing of household waste in the garbage room located on the ground floor. As a responsible tenant, you are expected to sort and dispose of household and recyclable waste in the appropriate containers. Household waste should be securely sealed in bags and placed within the specified bins. For organic waste, please use the brown paper bags that can be found in the garbage room, laundry room or the nearest grocery store. Det är strängt förbjudet att lämna sopor utanför soporna. Återvinningsbart avfall, inklusive papper, tidningar, kartong, hårdplast, metall, glas och elavfall, ska kasseras på lämpligt sätt i avsedda kärl på närmaste återvinningsstation på Valhallavägen 16. Att slänga återvinningsbart avfall i hushållssoporna är strängt förbjudet.

Tvätt

Tvättstugan ligger i källaren. Ta hissen ner till plan K så hittar du tvättstugan till vänster. Utanför tvättstugan hittar du schema för bokning. För att reservera önskat datum och tid, använd den lilla nyckeln till låscylindern. När den inte används, sätt tillbaka låscylindern till PARK-läget.

Observera att endast den som har gjort bokningen är behörig att använda tvättstugan. Om det finns mer än en tvättstuga i fastigheten får du endast använda det specifika rum du har bokat.

Nedan hittar du en visuell guide om hur du gör en bokning.

Eftersom tvättstugan är ett delat utrymme är det viktigt att hålla rent efter varje användning. Rengör luddfiltret i torktumlaren, torka av maskinerna och lämna dem i ett skick som du skulle uppskatta att hitta till nästa person. Lämna alltid tvättstugan i samma skick som du vill upptäcka den själv.

Ta med eget tvättmedel och sköljmedel när du använder tvättstugan.

En snabb notering: Delade tvättstugor är ganska vanliga i Sverige. Många granntvister kretsar ofta kring användningen av tvättstugan. För att säkerställa harmoni, vänligen respektera dina reserverade tvätttider och respektera dina grannars bokade tider.

Underhålla tydliga trapphus och entréer

Cyklar kan parkeras i cykelrummet som ligger i källaren. Ta hissen ner till källaren, sväng höger och följ korridoren så hittar du rummet framför dig.

Det är förbjudet att förvara barnvagnar, cyklar eller andra föremål i trapphus eller entréer. Att hålla dessa områden fria är väsentligt för att säkerställa obehindrad åtkomst för räddningspersonal, såsom ambulanser eller brandkårer, vid behov. Denna regel sträcker sig även till källarkorridorer och utomhusförråd.

Ta av dina skor

I svenska hushåll är det en lång tradition att ta av sig skorna när man kommer in. Denna praxis är djupt rotad i kulturen på grund av Sveriges skiftande årstider, vilket kan föra in smuts, fukt och utomhusskräp. Svenska hem har ofta ömtåliga trägolv, mycket känsliga för repor och fukt.

När du bjuds in till ett svenskt hem är att ta av dig skorna inte bara en vanlig sed utan också ett tecken på respekt för städningen och underhållet av bostadsutrymmet.

Men om du deltar i en social sammankomst eller fest med oro för dina skor, finns det en lösning. Du kan ta med ett par inomhusskor att byta om till. På så sätt kan du njuta fullt ut av evenemanget utan att behöva oroa dig för att dina skor orsakar besvär eller potentiell skada.

Badrum

Duschavlopp
Rengör vattenlåset regelbundet i duschen för att förhindra ansamling av hår och annat skräp, vilket kan leda till översvämningar och vattenskador. Överväg att använda en hårfälla eller sil.

Efter rengöring, se till att vattenlåset är ordentligt placerat och ordentligt stängt för att förhindra obehaglig lukt från avloppet.

Skölj diskbänkens avlopp

Placera en hink under fällan. Skruva loss den nedre delen.
Spola handfatet med vatten och använd fingrarna för att ta bort hår och annat skräp som fastnat i vattenlåset. Skruva sedan tillbaka den lösa delen.

Uppvärmning

Fastigheterna har centralvärme där värmen aktiveras automatiskt när utomhustemperaturen sjunker under 10 grader Celsius. Uppvärmning är i drift endast under vintermånaderna, och den normala genomsnittliga inomhustemperaturen i Sverige under vintern ligger mellan 19-21 grader Celsius. Att bära en extra tröja inomhus under vintern är en vanlig och miljövänlig praxis.

Kontrollera termometern i din lägenhet innan du kontaktar oss.

För att säkerställa att din värme fungerar optimalt, tänk på följande:

 • Om lägenheten är kall, kontrollera att radiatorvreden är inställda på det högsta siffran, så att varmvattnet kan rinna fritt.
 • Undvik att placera stora möbler direkt framför radiatorer, eftersom detta hindrar värmecirkulationen och kan leda till för tidig avstängning av termostaten, vilket gör att andra delar av lägenheten blir kalla.
 • Stäng gardiner på natten för att behålla värmen, men se till att de inte blockerar radiatorer. Om det behövs, placera gardiner på fönsterbrädan och lämna dem öppna under dagen.
 • Om radiatorerna är helt eller delvis kalla kan de behöva avluftas (för att släppa ut överdriven luft). Kontakta oss i sådana fall för hjälp.

Om du stöter på värmeproblem i din lägenhet, vänligen kontakta Beautiful Apartments.

Luftintag

Täck eller stäng inte luftventilerna helt; lämna dem lite öppna året runt. Helt stängda ventiler kan öka luftfuktigheten, mögeltillväxt och drag genom fönsterluckor.

Diskmaskin

Avstängningsventil för inkommande vatten: När du kommer till lägenheten kan ventilen för inkommande vatten vara stängd så vi ber dig vänligen vrida på vredet innan du använder diskmaskinen för första gången.

För att skydda mot vattenskador har diskmaskinen en avstängningsventil för inkommande vatten. För att använda maskinen, vrid på vredet för att öppna ventilen.
Töm din diskmaskin och ta bort det nedre gallret från maskinen. Leta reda på filtret, vrid det för att låsa upp det och ta försiktigt bort det från maskinen. Den kan ha två delar: röret och ett platt filter under sig. Detta måste också tas bort.
Använd rinnande vatten för att rengöra den, ta bort allt synligt skräp. Du kan behöva tvättmedel och en mjuk svamp för att ta bort envis kalk och mat.
Ta bort spolarmen och rengör den under rinnande vatten. Se till att vattnet kan rinna fritt genom alla hål.
Glöm inte att tillsätta specifikt diskmaskinssalt; det bidrar till renare disk, särskilt glas.
Använd endast dedikerat diskmedel, eftersom vanligt handdiskmedel kan orsaka för mycket skum, vilket kan leda till spill och spill.

Fläktfilter

Regelbunden rengöring av fläktfiltret är av yttersta vikt, speciellt om du ofta lagar mat med oljor och fetter. Ansamlat fett i filtret kan bli mycket brandfarligt, speciellt med en varm spis under. Vi rekommenderar att du rengör dem minst varannan månad eller oftare om frånluftsfläkten ser kraftig användning eller omfattande stekning.

Ta bort filtret.
Rengör filtret med diskmedel och varmt vatten, eller ställ det i diskmaskinen för noggrann rengöring.

Hobs och Owens

Att upprätthålla hällens renhet är viktigt för att förhindra att fett och smuts ansamlas, vilket kan vara svårt att ta bort. Se till att rengöra hällen regelbundet med vätska. Använd inte diskmedel eftersom det kan orsaka repor på hällen.

Ibland kan hällen låsas av misstag på grund av ett aktiverat barnlås. För att låsa upp den, vanligtvis, tryck och håll ned låssymbolen i mer än 5 sekunder.
Vissa ugnar har barnlås som en säkerhetsåtgärd för att förhindra olyckor. För att öppna ugnsluckan måste du lyfta eller trycka på spärren. Den här barnsäkra funktionen säkerställer att små barn inte lätt kan komma åt ugnen, vilket förbättrar hushållssäkerheten.

Rengöring av kyl och frys

Frekvent rengöring av kylskåp är avgörande för att upprätthålla god hygien och förhindra att maten förstörs. En enkel tumregel är att utföra en snabb kylrengöring en gång i månaden och komplettera denna rutin med en grundlig rengöring var sjätte månad. Så här går du tillväga för den omfattande städningen:

1. Töm kylskåpet genom att ta bort alla matvaror och koppla ur det från strömkällan.
2. Ta ut alla hyllor och rengör dem noggrant med varmt vatten. Du kan använda ett rengöringsmedel om det behövs.
3. Koppla tillbaka kylskåpet till strömkällan, sätt tillbaka hyllorna och lådorna och sätt tillbaka maten på sin plats.

Om vatten samlas i botten av kylskåpet kan det bero på att dräneringshålet på den bakre innerväggen är igensatt. Rengör därför regelbundet kondensröret och dräneringshålet så att kondensatet kan rinna ut.

Observera att du kan behöva tina frysen under din vistelse. Koppla ur eller stäng av frysen för att påbörja avfrostningsprocessen. Detta kan ta några timmar, så planera därefter. Se till att täcka golvet runt kylen/frysen för att undvika vattenskador.

Återvinning

Använd bruna papperspåsar för matrester och lägg dem i "Kompost"-återvinningen. De bruna papperspåsarna hittar du antingen i soprummet, tvättstugan eller i din närmsta mataffär.
Se till att sortera plast- och pappersförpackningar, glas och tidningar, släng dem i rätt återvinningskärl. För mer information om återvinning, se Fastighetsinfo.

Olja och fett

För olja och fett, häll inte ner dem i diskhon eftersom det kan orsaka igensättning. Häll istället använd olja på absorberande material som gammal tidning och lägg den i komposten. Alternativt, förvara använd frityrolja i en återförslutningsbar behållare, till exempel en liten PET-flaska, och släng den i en vanlig soppåse.

Säkerhetsdörrar

På vissa säkerhetsdörrar måste du lyfta handtaget för att låsa.

Kontaktuppgifter

För eventuella frågor eller servicerelaterade frågor angående lägenheten, vänligen fyll i formuläret nedan.
Alternativt kan du kontakta vårt gästserviceteam på 08-528 006 00 eller via e-post på guestservice@beaps.se.

Vid akuta ärenden, såsom strömavbrott eller vattenläckor som inträffar efter 16.30 eller under helger, vänligen kontakta vår räddningstjänstleverantör, Securitas, på 08-6576402. Observera att en avgift från 3500 kr kan tillkomma om Securitas måste besöka din lägenhet.

För nödsituationer som involverar brand, medicinsk hjälp eller polis, ring 112.

Birger Jarlsgatan 101

Vasastans gator har en hemtrevlig känsla, eftersom det här mestadels är ett bostadsområde. Ett överflöd av små lokala restauranger befolkar området, främst koncentrerat kring Odenplan och S:t Eriksplan. Rörstrandsgatan är en gata värd att titta närmare på. Små butiker och vintagebutiker strös runt i denna del av staden.

 Arkitekturfantaster bör besöka Stadsbiblioteket, ritat av den kände svenske arkitekten Gunnar Asplund. För många unga i Stockholm är Vasastan den stadsdel som har mest attraktionskraft – området är rikt på mysiga caféer och ett utbud av butiker som garanterar för alla smaker. 

Välkommen till Vasastan!

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish