fbpx

Covid-19 info

Det svenska folkhälsoarbetet bygger på en stark tradition av frivilliga insatser med tonvikt på individuellt ansvar. I hanteringen av pandemin tillämpas därför en kombination av juridiskt bindande regler och rekommendationer från myndigheter. Några av de viktigaste rekommendationerna är att stanna hemma med minsta symtom på en infektion, att hålla avstånd till andra både utomhus och inomhus och att tvätta händerna ofta med tvål och vatten i minst 20 sekunder.
Exempel på juridiskt bindande regler är förbud mot allmänna sammankomster med fler än 50 deltagare, besök på äldreboenden och trängsel på restauranger, caféer och barer. De juridiskt bindande reglerna kompletteras med riktlinjer som gör det lättare för befolkningen att följa regler och rekommendationer, till exempel uppmaningar för att undvika trängsel i kollektivtrafiken och att arbeta hemifrån för de som har möjlighet. Verksamhet och arbetsgivare ansvarar för att anpassa verksamheten för att förhindra smittspridning.”
https://www.folkhalsomyndigheten.se/the-public-health-agency-of-sweden/communicable-disease-control/the-public-health-agency-of-swedens-work-with-covid-19/

Sveriges strategi – Social distansering och individuell ansvar.
Sverige har ännu inte varit inlåst och landet har hållit öppet under denna pandemi. Folkhälsomyndigheterna tillsammans med regeringen kräver att folket använder sunt förnuft och utövar social distansering så mycket som alla kan. Det här är inte en modell som lätt kan reproduceras någon annanstans. Svenskar är unga, vårt land är glesbefolkat och en hög andel lever redan relativt isolerade liv genom att arbeta hemifrån i enbohushåll. Hemligheten bakom Sveriges positiva utfall kan vara konsekvensen i social distansering och Sveriges strategi är en påminnelse om att detta är ett maraton mer än en sprint.

Checka in ut
Beautiful Apartments erbjuder kontaktlös självincheckning. Gästen kan checka in när som helst efter kl. 15.00 på ankomstdagen med entrékoden som anges i bokningsbekräftelsen. När det gäller utcheckning kan gästen lämna när som helst före kl. 10.00 på avresedagen och lämna tillbaka nycklarna på den angivna platsen som anges på informationsbladet.

Hushållning
Våra städteam bär personlig skyddsutrustning (PPE), inklusive masker, handskar och engångsskoskydd. De tränar ofta handtvätt och fysisk distansering. Vackra lägenheter tillhandahåller städdukar/förnödenheter vid ankomst. Lägenheterna förses med möjlighet för gästerna att sköta sin städning privat. Vi informerar alla gäster med städservice inkluderad vilken dag städpersonalen kommer att vara i deras lägenhet och vi kan tillhandahålla extra byte av sängkläder och handdukar om gästerna väljer bort städning.

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish