fbpx

Företagslägenheter för långtidsboende

Vi tillhandahåller vackra företagslägenheter för långtidsuthyrning, ett år eller mer. Det perfekta valet för din längre vistelse i Sverige.

Långtidsboende med service

Beautiful Apartments erbjuder mer än bara långtidsuthyrning, vi erbjuder noggrant utvalda lägenheter. För vi vet vikten och skillnaden mellan att bara övernatta och att bo.

Service och flexibilitet är hjärtat i vår verksamhet. Kontakta oss och upplev det själv.

Möblerat, delvis möblerat eller omöblerat

Du kan välja mellan ett fullt möblerat, delvis möblerat eller omöblerat boende. Vi är flexibla och tillhandahåller långtidsuthyrning i alla varianter. Du kan njuta av en rad boendetjänster, bekvämligheten med ett fullt utrustat kök, med mera.

Vi erbjuder fysiska eller virtuella visningar, eller "walk through video" beroende på dina önskemål.

Kontakta oss för långtidsuthyrning

Service och flexibilitet är hjärtat i vår verksamhet. Kontakta oss och upplev det själv. Om du behöver en företagslägenhet för ett år eller längre, kontakta vårt Long-Stay Team så hjälper de dig med ditt långtidsboende.

I hyran ingår vatten och värme samtidigt som du har möjlighet att inkludera el och Wi-Fi mot en extra kostnad. Parkering ingår inte men finns längs gatorna. Tidskostnaden kan variera beroende på område. En gemensam tvättstuga med moderna tvättmaskiner av god kvalitet finns också gratis tillgängligt för våra gäster. Den ligger normalt i samma byggnad och kräver en förbokning; notera helt enkelt den plats du vill använda i schemat som finns utanför tvättrummet.

Om du behöver ändra din bokning, vänligen kontakta vårt Longstay-team. Alla tillägg är i allmänhet beroende av tillgänglighet. Se vår avbokningspolicy under Allmänna villkor Longstay för mer information om obligatoriskt meddelande. Vi kommer alltid att göra vårt bästa för att hjälpa till med eventuella ändringsförfrågningar, så hör av dig så snart som möjligt om du behöver ändra något.

Vi arbetar uteslutande med företagskundbokningar och vi kräver därför att din arbetsgivare/företag tecknar hyresavtalet. Alla avgifter faktureras din arbetsgivare.

Vårt gästserviceteam hjälper dig gärna, kontakta dem antingen genom att skicka din serviceförfrågan QR-koden i din lägenhet, via e-post eller ringa till vårt kontor. De tar hand om det så snart som möjligt, vid behov skickar de även en vaktmästare som hjälper dig. Glöm inte att kontrollera att ratten på kranen är påslagen.

Vi har en strikt policy för husdjur i de flesta av våra servicelägenheter på grund av allergier. Om du behöver en husdjursvänlig lägenhet, vänligen inkludera denna information i din förfrågan så hjälper vårt Longstay-team att hitta det bästa alternativet för dig.

All praktisk information finns både på vår hemsida och/eller genom att skanna QR-koden på dörren i lägenheten. Den innehåller all viktig information som hur och vad du ska återvinna i din byggnad, var tvättstugan finns och en lista över alla våra kontakter, inklusive nödnumret om du behöver akut hjälp efter att våra kontor har stängt för dagen.

Allt du behöver är postadress och lägenhetsnummer som finns i ditt hyresavtal eller bokningsbekräftelse. För frågor angående ditt svenska personnummer eller flyttnummer vänd dig till din flyttsamordnare.

Låt dig inspireras av våra platser runt omkring i Sverige

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish