fbpx

Företagslägenheter för långtidsboende

Vi tillhandahåller vackra företagslägenheter för långtidsuthyrning, ett år eller mer. Det perfekta valet för din längre vistelse i Sverige.

Långtidsboende med service

Beautiful Apartments erbjuder mer än bara långtidsuthyrning, vi erbjuder noggrant utvalda lägenheter. För vi vet vikten och skillnaden mellan att bara övernatta och att bo.

Service och flexibilitet är hjärtat i vår verksamhet. Kontakta oss och upplev det själv.

Möblerat, delvis möblerat eller omöblerat

Du kan välja mellan ett fullt möblerat, delvis möblerat eller omöblerat boende. Vi är flexibla och tillhandahåller långtidsuthyrning i alla varianter. Du kan njuta av en rad boendetjänster, bekvämligheten med ett fullt utrustat kök, med mera.

Vi erbjuder fysiska eller virtuella visningar, eller "walk through video" beroende på dina önskemål.

Kontakta oss för långtidsuthyrning

Service och flexibilitet är hjärtat i vår verksamhet. Kontakta oss och upplev det själv. Om du behöver en företagslägenhet för ett år eller längre, kontakta vårt Long-Stay Team så hjälper de dig med ditt långtidsboende.

Alla våra företagslägenheter för långtidsuthyrning är stilfullt inredda med fullt utrustat kök för självhushåll. I hyran ingår vatten, el och värme, samt sängkläder, handdukar, kabel-TV, WIFI och slutstädning. Parkering ingår inte men kan hittas längs gatorna och är vanligtvis gratis mellan 17.00 och 09.00. OBS: Tiderna kan variera beroende på område. En gemensam tvättstuga med moderna tvättmaskiner av god kvalitet finns också gratis tillgängligt för våra gäster. Den ligger i samma byggnad och kräver en förbokning. Notera helt enkelt den plats du vill använda i schemat som finns utanför tvättrummet.

Om du behöver ändra din bokning, vänligen kontakta vårt bokningsteam. Alla förlängningar är i allmänhet beroende av tillgänglighet och om du vill förkorta din vistelse kan du bli föremål för avbokningsavgifter. Se vår avbokningspolicy för mer information om obligatoriskt meddelande. Vi kommer alltid att göra vårt bästa för att hjälpa till med eventuella ändringsförfrågningar, så hör av dig så snart som möjligt om du behöver ändra något.

Vi arbetar uteslutande med företagsbokningar och vi behöver därför skriftligt godkännande från din arbetsgivare att de tar ansvar för betalning av boendet. Alla avgifter faktureras din arbetsgivare.

Vårt gästserviceteam hjälper dig gärna, kontakta dem antingen via e-post eller genom att ringa vårt kontor. De tar hand om det så snart som möjligt, vid behov skickar de även en vaktmästare som hjälper dig. Glöm inte att kontrollera att ratten på kranen är påslagen.

Vi har en strikt policy för husdjur i de flesta av våra företagslägenheter för korttidssuthyrning på grund av allergier. Om du behöver en husdjursvänlig lägenhet, vänligen inkludera denna information i din förfrågan så hjälper vårt bokningsteam att hitta det bästa alternativet för dig.

All praktisk information finns både på vår hemsida och på informationsbladet i lägenheten. Det inkluderar wifi-namnet och lösenordet för ditt internet, hur och vad du ska återvinna i din byggnad, var tvättstugan finns och en lista över alla våra kontakter, inklusive nödnumret om du behöver akut hjälp efter att våra kontor stänger för dagen.

Allt du behöver är postadress och lägenhetsnummer som finns på informationsbladet i din lägenhet. För frågor angående ditt svenska personnummer eller flyttnummer vänd dig till din flyttsamordnare.

Låt dig inspireras av våra platser runt omkring i Sverige

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52, våning 5 118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314

sv_SESwedish