fbpx

Om oss

Beautiful Apartments tillhandahåller tillfälliga bostäder till företag och offentliga organisationer i behov av att rekrytera nyckelpersoner för tidsbegränsade uppdrag.

Vi gör tillfälliga bostäder lättillgängliga för företag

Många företag behöver utländsk expertis för att utvecklas. Därför finns det ett stort behov av tillfälliga bostäder för dem som behöver arbeta i Sverige under en begränsad period. Att bo på hotell blir för dyrt och opersonligt och att ansöka om hyreskontrakt, möblera och utrusta en lägenhet skulle inte vara möjligt då det skulle ta många år.

De flesta företag föredrar att undvika att investera i en fastighetsförvaltningsorganisation och vill fokusera på sin kärnverksamhet. Vi gör tillfälliga bostäder lättillgängliga för svenska och utländska företag. Det är anledningen till att vi startade Beautiful Apartments 2012.

Vi erbjuder företagslägenheter av hög kvalitet

När vi startade Beautiful Apartments märkte vi en lucka i utbudet av företagsbostäder. Det behövdes fler högkvalitativa företagslägenheter med exceptionell service. Våra premiumlägenheter erbjuder en hemtrevlig känsla och en mycket smidig inflyttningsprocess, vilket gör att våra hyresgäster kan fokusera på sina nya positioner från dag ett.

Vi började i liten skala med 40 möblerade lägenheter. Idag har vi ett nära samarbete med internationella relocationföretag och erbjuder en portfölj med över 1 000 vackra lägenheter.

Anna Spjuth, delägare till vänster, och Manuela Zerega, VD och delägare, till höger, får det prestigefyllda priset för ”Bästa skådespelare inom Serviceboende i Sverige 2022.

Utmärkelsen "Bästa Serviced Apartments Supplier" i Sverige

Beautiful Apartments fick det prestigefyllda priset "Best Actor in Serviced Accommodation in Sweden 2022" av Relocate Global. Det är ett bevis på att vårt arbete som fastighetsförvaltare är mycket uppskattat. Läs hela artikeln. 

De resonerade: ”För att förstå vikten av första intryck och autentisk gästfrihet, höjer den oberoende servicelägenhetsoperatören Beautiful Apartments Sweden ribban i denna snabbt växande sektor. Beautiful Apartments Sweden lever upp till sin moniker. Högt betygsatt av sina kunder och med imponerande nöjdhetsgrader, erbjuder det kvalitetslägenheter som betonar excellens, design och uppmärksamhet på detaljer i alla aspekter.”

Hög kundnöjdhet

Våra kunder är några av de mest nöjda hyresgästerna du någonsin kommer att stöta på. Enligt 200 kundundersökningar genomförda med hyresgäster under 2022, hade vi i snitt 4,8 av 5 i våra kundnöjdhetsundersökningar, med en Serviceeffektivitet på 97% och en Städrecension på 95%. Detta resultat är, bland många andra, bra exempel på vår exceptionella service.

Enastående resultat

Under pandemin förlorade branschen med företagsbostäder många kunder. Trots detta upprätthöll Beautiful Apartments business as usual under denna period och ökade försäljningen med så mycket som 30% under 2021. Under 2022 ökade vi vår omsättning ytterligare med 30% och har tecknat 150 nya förvaltningskontrakt för lägenheter, motsvarande en ökning med 20%.

Den svenska bostadsfrågan

Vid rekrytering till Sverige är det viktigt att förstå den svenska bostadsfrågan. Det krävs mycket arbete för att hitta en lägenhet här. Utbudet är starkt begränsat, lägenheterna är dyra och reglerna för uthyrning är strikta. Det tar mycket tid för företagens HR-avdelningar att hitta boende åt sina nyanställda talanger.

Intervju med Lena Rekdal

Lena berättar om den svenska bostadssituationen och sitt tioåriga samarbete med Beautiful Apartments. Lena är en Global Mobility Expert som har hjälpt företag att få internationella talanger att flytta till Sverige sedan 1995.

Kontakta oss!

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish