fbpx

Årsta

Företagslägenheter i Årsta

Söker du företagslägenhet i Årsta? Då har du kommit rätt. Årsta är ett lugnt område, strax söder om Södermalm, där natur och fina strövområden alltid finns tillgängliga runt hörnet. Tre olika transportsätt förbinder Årsta med alla delar av Stockholm; pendeltåg, spårvagn och buss.

På Årsta torg finns snabbköp, restauranger, kaféer och ett apotek. Här finns ofta marknadsstånd och loppisar och du hittar Folkets Hus, med en mysig biograf med retrokänsla. Årsta har vuxit mycket de senaste åren och är bland annat populärt bland unga barnfamiljer.

Ett stort antal grönområden

Årsta erbjuder ett avslappnat, mer lantligt liv precis intill staden. Här finns många gröna områden, bland annat Årstafältet och vackra Årsta Skog, som kommer särskilt till sin rätt på hösten när träden blir djupa nyanser av rött, orange och gult och du kan strosa vid vattnet mellan Gullmarsplan och Liljeholmen. Du kan också få en glimt av det svenska djurlivet! Årsta golf på närliggande Årstafältet är ett perfekt val för alla golfälskare en söndag vid middagstid.

På Liljeholmen finns flera restauranger och sjön Trekanten där isen ofta lägger sig helt på vintern.

Vi erbjuder ett stort utbud av korttidsboenden och långtidsuthyrning och kan skräddarsy företagsbostäder för olika behov i många av de mest attraktiva områdena i Årsta.

Våra företagslägenheter är möblerade och fullt utrustade så att du snabbt kan fokusera på jobbet från dag ett. Vårt engagerade team hjälper dig med alla behov som kan uppstå. Ta gärna en titt på våra företagsägenheter i Årsta.

Välkommen till din företagslägenhet i Årsta!

Lägenheter i Årsta

Dellensvägen

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish