fbpx

Kungsholmen

Företagslägenheter på Kungsholmen

Letar du efter företagsbostad på Kungsholmen i Stockholm?

Många stockholmare anser att Kungsholmen är den mest opretentiösa delen av staden. Kungsholmen erbjuder natursköna promenadstråk vid vattnet, flera lugna parker och många spännande restauranger, barer och butiker. Det är avslappnat, det är fridfullt och det är inte översvämmat av turister.

Kungsholmen är i första hand ett område för bostäder. Här finns många livliga restauranger, barer och kaféer, särskilt längs Hantverkargatan och Fleminggatan.

På Kungsholmen hittar du den mest framstående byggnaden på Stockholms skyline, Stadshuset. Om du har möjlighet, missa inte att klättra upp i tornet och förundras över den otroliga utsikten.

Den vackra strandpromenaden på Norrmälarstrand

Den vackra strandpromenaden på Norrmälarstrand erbjuder fantastisk utsikt över Södermalm och båtarna på Riddarfjärden mitt i stan. Eller varför inte strosa runt på hela ön längs vattnet? Det är en populär vandring och kombineras gärna med en brunch på något av Kungsholmens många caféer.

Under sommaren finns det många härliga badställen på ön, till exempel i det stora grönområdet Rålambshovsparken. För en verkligt exotisk upplevelse rekommenderar vi ett dopp från Fredhällsbadets klippor.

Vi erbjuder företagsbostäder för korttidsboende eller långtidsuthyrning på Kungsholmen. Dessa är fullt möblerade och utrustade. Det innebär att du kan fokusera på jobbet från dag ett. Vårt engagerade team hjälper dig med alla behov som kan uppstå. Ta en titt på de företagslägenheter som vi erbjuder nedan.

Välkommen till din företagslägenhet på Kungsholmen – ditt tillfälliga hem!

Lägenheter i Kungsholmen

Karlsviksgatan

Kungsholmsstrand

Thorildsvägen

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish