fbpx

Norrmalm

Företagslägenheter på Norrmalm

Är du intresserad av att hyra en av våra företagslägenheter på Norrmalm, i centrala Stockholms centrum? Detta område är ett modernt nav för turism och butiker, med shopping, restauranger, populära turistattraktioner och många bostäder.

Norrmalm är ett utmärkt val för den som gillar stadsliv. En modern och kommersiell plats, ett paradis för shoppingälskare, särskilt på den livliga gågatan Drottninggatan.

Drottninggatan och området mellan Sergels Torg och Kungsträdgården erbjuder en mix av klädkedjor och stora klassiska varuhus. Åhléns City, där Drottninggatan slutar vid Sergels Torg, är ett populärt varuhus med många av de mest kända svenska varumärkena.

Kungsträdgården är en stor, centralt belägen park på Norrmalm, perfekt för att ta en glass och titta på folklivet. På våren lyser tusentals rosa körsbärsblom upp parken här, och när vintern kommer är skridskobanan väldigt populär.

Norrmalm – Shoppingälskarens paradis

NK (Nordiska Kompaniet), på Hamngatan, är en nationell institution för mode och design, och närliggande MOOD Stockholm är en relativt ny galleria med shopping, restauranger och service.

Missa inte den nyrenoverade saluhallen Hötorgshallen och torgmarknaden på Hötorget intill. Och vill du se en bra film så har Norrmalm många utmärkta biografer att välja mellan.

Arkitekturfantaster bör inte missa Stadsbiblioteket, ritat av den kände svenske arkitekten Gunnar Asplund.

Vi erbjuder ett stort utbud av såväl kortidsboenden och långtidsuthurning och kan skräddarsy företagsbostäder för olika behov i många av de mest attraktiva områdena på Norrmalm.

Våra företagslägenheter är möblerade och fullt utrustade så att du snabbt kan fokusera på jobbet från dag ett. Vårt engagerade team hjälper dig med alla behov som kan uppstå. Ta gärna en titt på våra företagslägenheter på Norrmalm i Stockholm.

Välkommen till din företagsbostad på Norrmalm!

Lägenheter i Norrmalm

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish