fbpx

Östermalm

Företagslägenheter på Östermalm

Letar du efter företagslägenhet på Östermalm i Stockholm?

Östermalm är en spännande och dynamisk blandning av tradition och utveckling. Östermalm är den mest eleganta och exklusiva delen av Stockholm, ofta jämfört med New Yorks Upper East Side.

Som kontrast har Östermalm också den högsta koncentrationen av nattklubbar i staden, i synnerhet i området runt Stureplan. Bibliotekstan är stadens mest välbärgade shoppingdistrikt, med exklusiva skandinaviska och internationella märken.

Den exklusiva framtoningen syns omedelbart genom Östermalms imponerande byggnader och exklusiva specialbutiker, särskilt runt Stureplan, platsen för exklusiv shopping, nattklubbar och barer.

Östermalm är också ett område med många museer, bland annat Hallwylska museet och den utsmyckade Kungliga Dramatiska Teatern, ett mästerverk i jugend som markerar starten på Strandvägen.

Östermalmshallen Matmarknad

Foodies kan också bege sig till anrika Östermalmshallen för att köpa eller på plats avnjuta svenska delikatesser med exempelvis fisk- och skaldjur. Eller besök Eataly, där de kan hitta italienska delikatesser.
Östermalm har flera vackra parker. En av de populäraste är den magnifika Humlegården som omger Kungliga biblioteket.

Vi erbjuder ett stort utbud av såväl korttidsboenden som långtidsuthyrningar och kan skräddarsy företagsbostäder för olika behov i många av de mest attraktiva områdena på Östermalm.

Våra företagslägenheter är möblerade och fullt utrustade så att du snabbt kan fokusera på jobbet från dag ett. Vårt engagerade team hjälper dig med alla behov som kan uppstå. Ta gärna en titt på våra företagslägenheter på Östermalm i Stockholm.

Välkommen till ditt företagsboende på Östermalm!

Lägenheter i Östermalm

Nybergsgatan/Skeppargatan

Rådmansgatan

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish