fbpx

Vasastan

Företagslägenheter i Vasastan

Är du intresserad av att hyra en av våra företagslägenheter i Vasastan, en av Stockholms mest populära stadsdelar? Här hittar du konstgallerier, teatrar, den berömda handelshögskolan samt mycket liv och rörelse.

Vasastans gator har en hemtrevlig känsla, eftersom detta i första hand är ett bostadsområde. Det finns en mängd små lokala restauranger i området, främst kring Odenplan och S:t Eriksplan.

Rörstrandsgatan är en gata värd att spendera lite extra tid på, med flera populära mötesplatser. Små butiker och vintagebutiker samsas i denna del av staden. Arkitekturfantaster bör inte missa Stadsbiblioteket, ritat av den kände svenske arkitekten Gunnar Asplund.

Vasastan är också känt för sina parker, särskilt Vasaparken, en populär plats för picknick, och Observatorielunden med Stockholms observatorium. Tegnérlunden har statyer av Astrid Lindgren, författaren till Pippi Långstrump, samt författaren August Strindberg, vars tidigare hem, numera Strindbergsmuseet, ligger strax intill.

Den unga skaran

För många unga i Stockholm är Vasastan den stadsdel som lockar mest – området är rikt på mysiga caféer och ett utbud av butiker som garanterat passar alla smaker.

Vasastan är känt för sina höga kulturhistoriska värden och de flesta byggnader är särskilt kulturhistoriskt värdefulla. Här bor du i en kulturell miljö med stark karaktär, med populära restauranger och shopping nära, samtidigt som du har nära till flera vackra och historiska parker.

Vi erbjuder ett stort utbud av såväl korttidsboenden som långtidsuthyrning och kan skräddarsy företagsbostäder för olika behov i många av de mest attraktiva områdena i Vasastan.

Våra företagslägenheter är möblerade och fullt utrustade så att du snabbt kan fokusera på jobbet från dag ett. Vårt engagerade team hjälper dig med alla behov som kan uppstå. Ta gärna en titt på våra företagsbostäder i Vasastan.

Välkommen till din företagslägenhet – välkommen till Stockholm Vasastan!

Lägenheter i Vasastan

Birger Jarlsgatan

Upplandsgatan

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish