fbpx

Skärholmen

Företagslägenheter i Skärholmen

Är du intresserad av att hyra en av våra företagslägenheter i Skärholmen? Skärholmen ligger 20 minuter sydväst om Stockholms centrum på den röda tunnelbanelinjen.

Skärholmen Centrum, även känt under namnet SKHLM, är ett köpcentrum i Skärholmen i Stockholm.

Kungens Kurva har ett stort handelsområde med många megabutiker och gallerior med prisvärd shopping. Här finns också världens tredje största IKEA-varuhus, med, sedan en utbyggnad 2014, en total yta på 63 200 kvadratmeter. Det är nära till Skärholmens tunnelbanestation, som ger god tillgänglighet till centrala Stockholm.

Grönområden

Flera grönområden omger området. Längs Mälaren och Mälarstranden finns en strandpromenad som sträcker sig genom Sätraskogens naturreservat från Liljeholmen till Vårberg. Här har du utsikt över Mälaren mot Ekerölandet. Längs strandpromenaden finns två populära stränder, Mälarhöjdsbadet och Sätrastrandsbadet.

Gömmarens naturreservat mellan centrala Huddinge och Kungens Kurva är välbesökt och erbjuder fina vandringsleder, fiske och ridning.

Vi erbjuder ett stort utbud av korttidsboende och långtidsuthyrning och kan skräddarsy företagsbostäder för olika behov i många populära områden i Skärholmen.

Våra företagslägenheter är möblerade och fullt utrustade så att du snabbt kan fokusera på jobbet från dag ett. Vårt engagerade team hjälper dig med alla behov som kan uppstå. Ta gärna en titt på våra företagslägenheter i Skärholmen.

Välkommen till din nya företagslägenhet i Skärholmen!

Lägenheter i Skärholmen

Skärholmsgången

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish