fbpx

Södermalm

Företagslägenheter på Södermalm

Är du intresserad av att hyra en av våra företagslägenheter på Södermalm? Södermalm är själva definitionen av det urbana Stockholm. En hipsterrevolution har förvandlat detta tidigare arbetarklasskvarter till en hotspot för artister, musiker, designers, bohemiska kaféer, tuffa butiker och läckra restauranger.

Detta område är hem för några av Stockholms mest mångsidiga och eftertraktade adresser, från jugendlägenheter på Mariatorget till månghundraåriga stugor längs klipporna på Mälarstrand och Fjällgatan.

På 2000-talet fick Södermalm stor uppmärksamhet via Millennium-serien av Stieg Larsson, där många av platserna för böckerna och filmen är öppna för besökare. Särskilt "Söders höjder" på norrsidan, där många 1700- och 1800-talsbyggnader finns bevarade. Ibland kallad "Stockholms Montmartre" har Södermalm också fått ett rykte för "hipness", inte minst på Financial Times topplista över destinationer för 2014. Södermalm är dessutom trea på Vogues lista över världens coolaste stadsdelar.

SoFo har allt

Sofo är ett populärt och hippt område på Södermalm. SoFo är en förkortning för Söder (South) om Folkungagatan).

SoFo har allt; grönskande parker, coola barer, vintagebutiker, mysiga caféer och utmärkta internationella restauranger, alla strategiskt belägna i centrala Stockholm, med utmärkta kommunikationer med buss, tunnelbana eller vattenbuss.

Vi erbjuder ett stort utbud av korttidsboenden och långtidsuthyrning och kan skräddarsy företagsbostäder för olika behov i många av de mest attraktiva områdena på Södermalm.

Våra företagslägenheter är möblerade och fullt utrustade så att du snabbt kan fokusera på jobbet från dag ett. Vårt engagerade team hjälper dig med alla behov som kan uppstå.

Välkommen till din företagslägenhet på Södermalm!

Lägenheter i Södermalm

Renstiernas Gata

Swedenborgsgatan

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish