fbpx
Företagslägenheter i Borlänge

Om Borlänge

Letar du efter företagsbostäder i Borlänge, Dalarnas viktigaste industri- och handelsstad? Välkommen till en kommun känd för en stark industritradition, internationellt kända musiker och vacker natur.

I Borlänge kan du hitta såväl tillväxtföretag som stora industrier och statliga myndigheter. Järnbruk har varit en viktig del i utvecklingen av Borlänge och stålproducenten SSAB är världsledande inom tillverkning av höghållfast stål. 

Gillar du träning har du mycket att välja på, som äventyrsbadet Aqua Nova. Inom 20 minuter från centrala Borlänge hittar du även Romme Alpin, äventyrsgruvan Tuna Hästberg och fantastiska naturisbanor vid sjön Runn.

Dalarnas största köpcentrum

Köpcentret Kupolen är ett shoppingmål för många invånare i Mellansverige. I den kupolformade byggnaden finns ett femtiotal butiker, ett antal restauranger, en konferensanläggning och ett hotell. Nära Kupolen har Borlänge även shoppingområdet Norra Backa med IKEA och många stora varuhus.

Med köpcentret Norra Backa, köpcentret Kupolen och Borlänge centrum är Borlänge idag Dalarnas handelsstad nummer ett.

Företagslägenheter i Borlänge

Vi erbjuder både tillfälligt boende och långtidsuthyrning och kan skräddarsy företagsbostäder för en mängd olika behov, och i många av Borlänges mest attraktiva områden.

Våra företagslägenheter är möblerade och fullt utrustade så att du snabbt kan fokusera på jobbet från dag ett. Vårt engagerade team hjälper dig med alla behov som kan uppstå. Ta gärna en titt på våra företagslägenheter i Borlänge.

Välkommen till din nya företagslägenhet i Borlänge!

Våra företagslägenheter i Borlänge finns tillgängliga sedan december 2022. Vänligen kontakta vår Long stay-avdelning nedan.

Kontakta oss!

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52, våning 5 118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

sv_SESwedish