fbpx
Företagslägenheter i Borlänge

Om Borlänge

Söker du serviceboende i Borlänge, Dalarnas viktigaste industri- och handelsstad? Välkommen till en kommun med en gedigen industriell tradition, internationellt kända musiker och vacker natur.

I Borlänge finns tillväxtföretag, stora industrier och statliga myndigheter. Järnbruk har varit en väsentlig del i utvecklingen av Borlänge och stålproducenten SSAB är världsledande inom tillverkning av höghållfast stål. 

Gillar du att träna har du många alternativ, till exempel äventyrsbadet Aqua Nova. Inom 20 minuter från centrala Borlänge hittar du även Romme Alpin, äventyrsgruvan Tuna Hästberg och fantastiska naturisbanor vid sjön Runn.

Pendlingsavstånd till Falun, Ludvika och Avesta.

För dig som arbetar i Falun, Ludvika, eller Avesta kan Borlänge fungera utmärkt för boende. Det tar till exempel bara 17 minuter med tåg mellan Borlänge och Falun.

 

Dalarnas största köpcentrum

Köpcentret Kupolen är ett shoppingmål för många invånare i Dalarna och Mellansverige. I den kupolformade byggnaden finns ett femtiotal butiker, ett antal restauranger, en konferensanläggning och ett hotell. Nära Kupolen har Borlänge även shoppingområdet Norra Backa med IKEA och många stora varuhus.

Med köpcentret Norra Backa, köpcentret Kupolen och Borlänge centrum är Borlänge idag Dalarnas handelsstad nummer ett.

Företagslägenheter i Borlänge

Vi erbjuder ett stort utbud av boenden och kan skräddarsy företagsbostäder för olika behov och i många av de mest attraktiva områdena i Borlänge.

Våra företagslägenheter är möblerade och fullt utrustade så att du snabbt kan fokusera på jobbet från dag ett. Vårt engagerade team hjälper dig med alla behov som kan uppstå. Ta gärna en titt på våra företagslägenheter i Borlänge.

Välkommen till din nya företagslägenhet i Borlänge!

Våra företagslägenheter i Borlänge finns tillgängliga sedan december 2022. Vänligen kontakta vår Long stay-avdelning nedan.

Hagbacksgatan

Kontakta oss!

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish