fbpx
Företagslägenheter i Göteborg

Om Göteborg

Letar du efter företagslägenhet i Göteborg? Vi erbjuder ett brett utbud av företagsbostäder i Göteborg.

Göteborg, på Sveriges västkust, är känt för sin vänliga lokalbefolkning. Att flytta till en så karaktärsfull stad precis vid havet skulle förstås få vem som helst att känna sig glad och välkommen.

Göteborg är en relativt liten stad, full av attraktioner. Här finns kultur, shopping och en fantastisk natur runt knuten. Det finns mycket att se och göra i och runt staden.

Göteborg är ett populärt resmål och är även känt för sina musik- och filmfestivaler. Du kan upptäcka några av världens finaste restauranger och njuta av en livlig livsstil i en dynamisk miljö. Många av restaurangerna fokuserar på fisk och skaldjur som är närproducerade.

Klimatet är ganska milt. Värmen från Golfströmmen gör att medeltemperaturen inte sjunker under minus 3°C i februari. Temperaturen i juli är i genomsnitt 21°C. Förvänta dig fyra distinkta årstider, var och en med sin egen specifika karaktär.

Teknik, life science och IT

Göteborg är specialiserat på handel, sjöfart och industri och erbjuder många arbetsmöjligheter för utlandsstationerade.

Regionen är hem för ledande globala innovatörer inom fordonsindustri, life science och IT. Många globala talanger flyttar till Göteborg för att vara en del av denna starka utveckling inom affärsmiljön. Göteborg är också Volvos födelseplats och hem till Volvo Museum.

Vi erbjuder ett brett utbud av såväl korttidsboende och långtidsuthyrning i många av Göteborgs mest attraktiva områden. Vi kan skräddarsy företagsbostäder för en mängd olika behov.

Våra företagsbostäder i Göteborg är möblerade och fullt utrustade. Det betyder att du kan fokusera på jobbet från dag ett. Vårt engagerade team hjälper dig med alla behov som kan uppstå. Ta en titt på våra företagslägenheter i Göteborg nedan.

Välkommen till din företagsbostad i Göteborg!

Lägenheter i Företagslägenheter i Göteborg

Kolla in exempel på områden och lägenheter som vi erbjuder.

Kontakta oss!

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish