fbpx
Företagslägenheter i Malmö

Om Malmö

Letar du efter företagslägenhet i Malmö?

Malmö är Sveriges tredje största stad, efter Stockholm och Göteborg.

Malmö är en av Skandinaviens tyngst industrialiserade städer och den har utvecklats snabbt under senare år, inte minst vad gäller arkitektur.
Staden har lockat till sig en mängd olika företag inom tekniksektorn (till exempel bioteknik, medicin, miljö, information och kommunikation), såväl som inom digitala medier, transporter, finansiella tjänster, finansiella tjänster, fritid, underhållning och byggnadsindustri.

Staden har många kulturella attraktioner, från designmuseet inrymt i en spannmålsbutik från 1600-talet till det ljusa orangea galleriet för samtida konst. Missa inte Malmö slott, i hjärtat av Slottsmöllan, en av stadens många "gröna lungor".

På den västra sidan av stan är det tidigare industriella området Västra Hamnen nu ett tekniskt startup-nav, fyllt med ultramoderna, byggnader och världens första vridna skyskrapa, Turning Torso. Malmös många småföretagare har lockat många unga människor till staden, med nästan hälften av den folkbokförda befolkningen under 35 år.

Världens fjärde mest kreativa stad

Malmö är en global stad och ett centralt kommersiellt nav i södra Sverige, en del av Öresundsregionen. Dess mångsidiga och mångkulturella befolkning innefattar över 170 nationaliteter totalt. Malmö högskola, grundat 1998, lockar cirka 15 000 studenter varje år.

Genom åren har Malmö utvecklats från att i första hand vara en industristad till att bli världens fjärde mest kreativa stad (enligt OECD).

Företagslägenheter i Malmö

På Beautiful Apartments erbjuder vi ett stort utbud av såväl kortidsboenden och långtidsuthyrningar i Malmö. Vi kan skräddarsy företagsbostäder för en mängd olika behov.

Våra företagslägenheter i Malmö är fullt möblerade och utrustade. Det innebär att du kan fokusera på jobbet från dag ett. Vårt engagerade team hjälper dig med alla behov som kan uppstå. Ta en titt på de företagslägenheter som vi erbjuder nedan.

Välkommen till din företagsbostad i Malmö!

Lägenheter i Företagslägenheter i Malmö

Kolla in exempel på områden och lägenheter som vi erbjuder.

Kontakta oss!

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish