fbpx
Företagslägenheter i Stockholm

Nordens Venedig

Letar du efter en företagsbostad i Stockholm? Vi erbjuder ett brett utbud av bostäder för kort- eller långtidsuthyrning för företagskunder i Stockholm.

I Stockholm får du uppleva de fyra olika årstiderna. Somrarna är varma och det blir sällan mörkt på natten. Vintrarna kan vara milda och regniga men också ganska kalla med snö. Höstens färger är spektakulära i stadsparkerna. På våren kan du se lokalbefolkningen insvept i filtar, sitta på parkbänkar eller uteserveringar vända mot vårsolen.

Stockholm är en stad som är mycket rik på historia, kultur och aktiviteter som du inte får missa. Gamla Stan, Kungliga slottet, Djurgården, Gröna Lund och Skansen är självklara attraktioner. Men det finns så mycket mer att se och uppleva.

Den totala frånvaron av tung industri gör Stockholm till en av världens renaste metropoler.

Företagsbostäder i Stockholm

Vi erbjuder ett stort utbud av såväl kortidsboende som långtidsuthyrning i många av Stockholms mest attraktiva områden. Vi kan skräddarsy företagsbostäder för en mängd olika behov.

Stockholm, Sveriges huvudstad, kallas ofta för "Nordens Venedig". Tack vare sina vackra byggnader och utsökta arkitektur, rikliga öppna vatten och dess många parker. Staden ligger idylliskt på ett antal öar. Det är lätt att förstå varför Stockholm anses vara en av världens vackraste huvudstäder. Vart du än tittar möter din blick vatten.

Våra företagslägenheter i Stockholm är möblerade och fullt utrustade. Det innebär att du kan fokusera på jobbet från dag ett. Vårt engagerade team hjälper dig med alla behov som kan uppstå. Ta en titt på våra företagslägenheter och de olika stadsdelarna i Stockholm.

Välkommen till din företagsbostad i Stockholm!

 

Kolla in exempel på de områden och företagslägenheter som vi erbjuder i Stockholm.

Kontakta oss!

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish