fbpx

Fastighetsförvaltning och uthyrning

Låt vårt team ta hand om din fastighet

Vi erbjuder högkvalitativ fastighetsförvaltning och bekymmersfritt ägande för professionella hyresvärdar. Vi söker främst flerbostadshus och hela fastigheter. Vi tecknar långa fastighetsförvaltningskontrakt på minst 3 år. Vi söker fastigheter i följande områden: Stockholm, Malmö, Lund, Göteborg, Västerås, Uppsala, Skellefteå, Borlänge, Köpenhamn och Oslo.

Undvik att hantera uthyrning och löpande underhåll

När du registrerar din fastighet hos oss tar vi över uthyrning och löpande underhåll. Vi ser till att din fastighet alltid är i bästa möjliga skick. Utöver din garanterade hyra sparar du även tid genom att du slipper ansvara för möblering, utrustning, marknadsföring och uthyrning.

Varför använda Beautiful Apartments för din fastighetsförvaltning?

Med en växande portfölj på över 1 000 lägenheter erbjuder vi företag välkomnande, bekväma och högkvalitativa företagsbostäder i många av Sveriges storstäder, såsom Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Södertälje, Borlänge, med flera.

Mycket nöjda kunder

Våra kunder är några av de mest nöjda hyresgästerna du någonsin kommer att stöta på, vilket är ett bevis på vår exceptionella service. Under pandemin tappade till exempel marknaden för företagslägenheter många kunder. Trots detta ökade Beautiful Apartments sin omsättning med 30 procent under 2021. Vi utökade också vår personalstyrka med 20 procent under motsvarande period och tecknade 130 nya förvaltningskontrakt. Det bevisar att vår service är av högsta klass, då vi uppnådde dessa siffror trots att branschen backade stort.

Utmärkelsen "Bästa Serviced Apartments Supplier" i Sverige

Beautiful Apartments fick det prestigefyllda priset ”bästa aktör inom företagsbostäder i Sverige 2022” av Relocate Global. Ett bevis på att vårt arbete som fastighetsförvaltare och uthyrare är mycket uppskattat. Juryns resonemang var följande:

"En företagsägenhet är ofta den första introduktionen en person får till sin nya plats. Dess kvalitet och välkomnande sätter tonen för den längre affärsresan eller längre uppdrag. Genom att förstå vikten av första intrycket och autentisk gästfrihet, höjer den oberoende operatören, Beautiful Apartments Sweden, ribban i denna snabbt växande sektor."

Kontakta oss!

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish