fbpx

Solna

Företagslägenheter i Solna

Letar du efter företagsboende i Solna, Stockholm?

Solna gränsar direkt mot Stockholm, strax norr om huvudstaden. Solna erbjuder attraktiva bostäder, blomstrande företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig offentlig service och ett rikt kultur- och sportutbud.

Många av Stockholms stora besöksmål och bekvämligheter finns just här i Solna. Människor tar tunnelbanan, bussen eller pendeltåget för att se konserter och matcher på Friends Arena, njuta av de tre kungliga parkerna, eller shoppa i Mall of Scandinavia.

Du kan också besöka vackra Brunnsviken, en fingerliknande vik av Östersjön på Solnas östra sida, och gå på bio på anrika Filmstaden i Råsunda, där bland annat Ingmar Bergman skapade sina klassiska filmer.

På Brunnsvikens västra strand i östra delen av kommunen ligger Hagaparken, en graciös engelsk landskapspark med många monument inom sina domäner.

Sveriges största köpcentrum

Kung Gustav III grundade parken i slutet av 1700-talet och den var en populär kunglig egendom bland efterföljande monarker.

Missa heller inte de omgivande områdena – att besöka enorma shoppingparadiset Mall of Scandinavia är ett måste! Det är det näst största köpcentrumet i Norden, med 224 butiker och restauranger.

På Beautiful Apartments erbjuder vi ett stort utbud av korttidsboenden och långtidsuthyrningar i Solna. Vi kan skräddarsy företagsbostäder för en mängd olika behov.

Våra företagsboenden i Solna är fullt möblerade och utrustade. Det innebär att du kan fokusera på jobbet från dag ett. Vårt engagerade team hjälper dig med alla behov som kan uppstå. Ta en titt på de företagslägenheter som vi erbjuder nedan.

Välkommen till din företagslägenhet i Solna – och ditt tillfälliga nya hem!

Lägenheter i Solna

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish