fbpx
Uppsala – kommer snart

Uppsala Serviceboende

Letar du efter serviceboende i Uppsala, beläget 71 km norr om huvudstaden Stockholm? Uppsala nås enkelt med pendeltåg från Stockholm på 55 minuter.

Med över 22 000 företag har Uppsala landets snabbast växande arbetsmarknad och två universitet med forskning i världsklass: Uppsala universitet och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU). Här finns ett ständigt utbud av välutbildad och kompetent arbetskraft. Inte minst tack vare sina nästan 30 000 elever.

I Uppsala kretsar mycket av det offentliga livet kring Uppsala universitet, som är Skandinaviens äldsta centrum för högre utbildning som fortfarande är i bruk. Universitetet har 52 000 studenter, inom humaniora och samhällsvetenskap, medicin och farmaci samt naturvetenskap och teknik.

Sveriges snabbast växande arbetsmarknad

Fyrisån delar staden i två olika delar: det historiska kvarteret väster om älven och den moderna administrativa, bostads- och kommersiella stadskärnan i öster. De flesta av de historiska sevärdheterna och universitetsbyggnaderna ligger i den västra delen, med medeltida gatuupplägg, utsikt över ån och parker och domineras av domkyrkan, Uppsala Domkyrka (Uppsala domkyrka), Skandinaviens största kyrkobyggnad. Tillsammans med Uppsala slott har det dominerat Uppsalas skyline sedan det byggdes på 1200-talet och kan ses långt utanför staden, andra höga byggnader är sällsynta.

Uppsala var historiskt sett Sveriges främsta hedniska centrum och templet i Uppsala innehöll storslagna avgudar av de nordiska gudarna.

Välkommen till pulserande Uppsala!

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish