fbpx

Är du vår nya fastighetsförvaltare?

OBS! TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Vi söker omgående en serviceorienterad stjärna med blick för detaljer. Har du en naturlig känsla för trivsamt boende både vad det gäller funktion och estetik? Är du dessutom teknisk, lösningsorienterad, flexibel, självständig och älskar att köra bil så kan du vara personer vi söker.

Beautiful Apartments

Vi erbjuder idag cirka 900 företagslägenheter till kunder runt om i Sverige för lång- och korttidsuthyrning. Huvudkontoret ligger i Stockholm men det finns lokala kontor även i Göteborg och Malmö. Flexibilitet, känsla för gästens önskemål, personligt inredda lägenheter och god service har bidragit till vår starka expansion de senaste åren och kommer att spela en viktig roll i bolagets fortsatta utveckling med fokus på professionell leverans och kundupplevelse. Läs mer på www.beaps.se. – Vi vet skillnaden mellan att bo och bo!

Många av våra kunder är internationella och besöker kanske Sverige för första gången. Det är viktigt att ge dem ett första intryck och vara lyhörd för specifika behov och önskemål. Detta ställer även krav på utmärkta språkkunskaper. Flytande i svenska och engelska när det gäller både tal och skrift, gärna flera språk. Du behöver även kunna tänka dig i vad du själv skulle värdesätta om du kom temporärt till ett annat land.

Roll och ansvar

Som fastighetsförvaltare hos Beautiful Apartments ansvarar du för affärsmässigt och kundorienterat för att förvalta lägenheter i Stockholm, för tillfället 750 till antalet, men du måste vara beredd på att behöva rycka ut till övriga städer vid behov.

Tjänsten är en heltidstjänst och du driver förvaltningen av fastighetsbeståndet genom god kommunikation med våra säljare och inredare. En stor del av rollen innebär att åka runt till lägenheterna för att låsa upp/lämna nycklar vilket innebär att huvuddelen av din arbetstid sker självständigt utanför kontoret. Du behöver tycka om att jobba i ett högt tempo och fatta egna beslut.

I det dagliga arbetet ingår

  • Drift och skötsel av våra möblerade och omöblerade lägenheter.
  • Att möblera upp lägenheter tillsammans med vår inredare.
  • Att låsa upp lägenheterna vid gästernas ankomst.
  • Att utföra inspektion och kvalitetskontroll vid ankomst till lägenhet.
  • Ha daglig kontakt med städfirmor.
  • Vara administrativ backup (vid jour, kollegas ledighet eller sjukdom) med uppgifter som att kommunicera via mail med våra kunder och fastighetsägare.

För övrigt är det viktigt att du med lätthet kan kommunicera och ha ett nära samarbete med dina kollegor när det gäller informationsöverföring för att företaget som helhet ska leverera hög kvalitet och service som kunderna garanterar.

Hur du ansöker

Denna rekrytering sker i samarbete med Learning Minds AB. Skicka CV och ett personligt brev med kort beskrivning om varför du skulle passa som fastighetsskötare på Beautiful Apartments till: ebba@learningminds.se

Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat så skickas i din ansökan snarast möjligt. Därefter hör vi av oss om vi vill träffa dig för en första intervju.

Observera att tjänsten inleds med 6 månaders provanställning men förhoppningen är att sedan övergår till fast. Hoppas att du är den vi söker!

Se mer

Är du vår nya Fastighetskötare?

OBS! TJÄNSTEN ÄR TILLSATT Är du Beautiful Apartments nya Fastighetsskötare? En serviceminded, händig, flexibel och strukturerad klippa som kan bistå med viss administration sökes omgående.

Läs mer

Beautiful Apartments

STOCKHOLM
Huvudkontor
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm

MALMÖ
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö

GÖTEBORG
Hildedalsgatan 2
41705 Göteborg

Kontakt

UTHYRNING FÖR KORT VISTELSE
reservations@beaps.se

UTHYRNINGAR FÖR LÅNGVARANDE
longstay@beaps.se

GÄST SERVICE
guestservice@beaps.se

FAKTUROR
finance@beaps.se

TELEFON
+46 8 528 006 00

Kontorstid

Måndag till fredag 8:00-17:00 CET
Lunch stängt 12-13 PM CET

Medlemskap

AB Beautiful Apartments i Nacka
Org.nr: 556857-3314
Uppdaterad januari 2024

sv_SESwedish